28 Mayıs 2018

Hizmet

Hastalarımıza;

Kurumumuz hafta içi saat 08:30-17:30 saatleri arasında hizmet verilmektedir.

Acil polikliniği 7/24 hizmet vermektedir.

01/02/2016 tarihi itibariyle mesai dışı çalışmamız başlamış olup, saat 17:30-19:30 arası poliklinik hizmeti verilmektedir. Mesai içinde yapılan tüm tedaviler mesai dışı çalışmasında da uygulanmaktadır.

Hastalarımıza 182 MHRS randevu sisteminden aldıkları randevular doğrultusunda poliklinik hizmetleri sunulmaktadır.

Bina Bilgisi

Merkezimiz giriş kat, bodrum kat ve 1. kat ve 2. Kat olmak üzere 4 katta hizmet vermektedir.

Giriş Kat'ta bulunan birimler: 18 poliklinik odası, Engelli polikliniği, Mahkum polikliniği, 7/24 sat hizmet veren acil polikliniği, panaromik röntgen, periapikal röntgen, hasta kayıt birimi, danışma birimi, hasta hakları birimi, hasta bekleme alanları, vezne ve güvenlik birimi bulunmaktadır.

1.Kat ta bulunan birimler : Başhekimlik ve idari birimler, yemekhane, çalışan hakları ve güvenliği birimi, kalite birimi, protez laboratuvarı, özel protez laboratuvarı, mescit, 5 poliklinik odası, cerrahi polikliniği,1 implantoloji polikliniği ve hasta bekleme alanlarından oluşmaktadır.

2. katta bulunan birimler: 15 poliklinik odası, toplantı odası, eğitim salonu bulunmaktadır.

Bodrum Kat\'ta bulunan birimler: Teknik odalar, ve strilizasyon biriminden oluşmaktadır.

Merkezimiz engelli hastalarımız için "Engelli Ulaşılabilirlik Rehberi doğrultusunda dizayn edilmiştir. Merkezimizde 1 sedye-engelli olmak üzere 2 asansörümüz bulunmaktadır.

• adsm (3).jpg
  • adsm (5).jpg