Edirne İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM, Edirne Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş hekimleri ile bir araya gelerek diş hekimleri gününü kutladı.
24 Kasım 2021

22-28 Kasım Toplum Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Diş Hekimliği Günü Dolayısıyla Ağız Diş Sağlığı Merkezini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM, Poliklinik ve birimleri tek tek gezerek diş hekimlerinin ve merkezde bulunan personelin haftasını çiçek vererek kutladı.
Poliklinik ziyaretlerinin ardından İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM diş hekimleri ve merkez çalışanlarıyla bir araya geldi. Programda konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM "Ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşması ve korunması için canla başla çalışan, Korona virüs salgını ile mücadelemizde her zaman en önlerde yer alan tüm diş hekimi arkadaşlarımın 22 Kasım Diş Hekimleri Gününü ve ayrıca Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını kutlar, mesleki yaşamlarında başarılarının devamını dilerim" dedi.

• dishekgun.jpeg
  • dishekgun1.jpeg